Greitoji paieška

Kiaušiniais įdaryti maltos jautienos vyniotiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš maltos jautienos, piene mirkyto ir nuspausto batono, miltų, druskos padarykite maltinių masę.

Ją suskirstykite į 8 dalis. Iš kiekvienos dalies darykite pailgą paplotėlį, ant jo dėkite įdaro, kraštus užspauskite, apvoliokite miltais ir iš visų apkepkite riebaluose.

Apkepusius vyniotinius sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, įpilkite grietinės, pomidorų tyrės ir uždengę puodą, troškinkite.

Įdaras: smulkintus svogūnus apkepkite svieste, įdėkite virtus kapotus kiaušinius, džiūvėsius, prieskonius, druską ir viską gerai išmaišykite.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?