Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš maltos jautienos, piene mirkyto ir nuspausto batono, miltų, druskos padarykite maltinių masę.
Ją suskirstykite į 8 dalis. Iš kiekvienos dalies darykite pailgą paplotėlį, ant jo dėkite įdaro, kraštus užspauskite, apvoliokite miltais ir iš visų apkepkite riebaluose.
Apkepusius vyniotinius sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, įpilkite grietinės, pomidorų tyrės ir uždengę puodą, troškinkite.
Įdaras: smulkintus svogūnus apkepkite svieste, įdėkite virtus kapotus kiaušinius, džiūvėsius, prieskonius, druską ir viską gerai išmaišykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |