Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nukartintos kepenys apvirinamos. Papilvė ir kiaulės galvos mėsa (virtos) dar apvirinamos atskirai su prieskoniais: pipirais, lauro lapais, svogūnais. Atšaldytos kepenys sumalamos du kartus per tankų mėsai malti mašinėlės sietelį, o mėsa - viena karta. Pridedama druskos, pipirų, imbiero ir mairūnų. Išmaišius daromos minkštos, trumpos dešrelės, 10 min. palaikomos karštame vandenyje ir išgriebtos paslegiamos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |