Greitoji paieška

Kieta kepeninė dešra

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nukartintos kepenys apvirinamos. Papilvė ir kiaulės galvos mėsa (virtos) dar apvirinamos atskirai su prieskoniais: pipirais, lauro lapais, svogūnais. Atšaldytos kepenys sumalamos du kartus per tankų mėsai malti mašinėlės sietelį, o mėsa - viena karta. Pridedama druskos, pipirų, imbiero ir mairūnų. Išmaišius daromos minkštos, trumpos dešrelės, 10 min. palaikomos karštame vandenyje ir išgriebtos paslegiamos.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Imbieras:truputis
  • kepenys, inkstai, blužnis:340 g.
  • kiaulės galva:330 g.
  • Lauro lapai:keletas
  • Mairūnai:truputis
  • papilvė:330 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnai:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?