Greitoji paieška

Kiškiena troškinta su raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrinti juos druska.

Troškintuve paspirginti lašiniukus, sudėti kiškienos gabalus ir apkepinti. Pridėti svogūno.

Kopūstus ir tarkuotus obuolius sudėti ant mėsos, įpilti sultinio, kad nesviltų, ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies.

Gerokai patroškinus, įberti kmynų.

Patiekti su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • kiškis:1 vnt.
  • Kmynai:truputis
  • Lašiniai:100 g. (sūdytų arba rūkytų)
  • Obuoliai:2 vnt.
  • Rauginti kopūstai:500 g.
  • Sultinys:truputis
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?