Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrinti juos druska.
Troškintuve paspirginti lašiniukus, sudėti kiškienos gabalus ir apkepinti. Pridėti svogūno.
Kopūstus ir tarkuotus obuolius sudėti ant mėsos, įpilti sultinio, kad nesviltų, ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies.
Gerokai patroškinus, įberti kmynų.
Patiekti su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |