Greitoji paieška

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj miltų galima naudoti bulvių krakmolą (2 šaukšteliai).

Dalį lašinių supjaustyti pailgais strypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių.

Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat apkepinti.

Tada įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti prieskonius. Ištroškintą kiškį supjaustyti gabalais.

Iš skysčio, kuriame buvo troškinamas kiškis, pagaminti padažą: pridėti miltų (arba šaltame vandenyje išplakto krakmolo) ir užvirinti. Padažą sumaišykite su grietine ir pjaustytais žalumynais.

Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių kroketais ir troškintais raudongūžiais kopūstais arba burokėliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1/2 stiklinės
  • kiškis:1 vnt.
  • Lašiniai:200 g.
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • Miltai:šaukštas
  • Pipirai:truputis
  • Raudonas vynas:stiklinė
  • Sultinys:stiklinė
  • Svogūnai:8-10 vnt. (maži)
  • Žalumynai:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?