Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj miltų galima naudoti bulvių krakmolą (2 šaukšteliai).
Dalį lašinių supjaustyti pailgais strypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių.
Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat apkepinti.
Tada įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti prieskonius. Ištroškintą kiškį supjaustyti gabalais.
Iš skysčio, kuriame buvo troškinamas kiškis, pagaminti padažą: pridėti miltų (arba šaltame vandenyje išplakto krakmolo) ir užvirinti. Padažą sumaišykite su grietine ir pjaustytais žalumynais.
Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių kroketais ir troškintais raudongūžiais kopūstais arba burokėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |