Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Faršą sumaišykite su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, pagardinkite druska ir pipirais ir visą masę gerai išminkykite. Masę suskirstykite gabalėliais (8 - 10), juos išplokite ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėkite po kumpio griežinėlį ir šiek tiek grybų, sumaišytų su kapotu pomidoru ir prieskoniais. Padarykite plokščius, apvalius arba pailgus kotletus ir kepkite riebaluose.
Patiekite su virtomis bulvėmis, arba bulvių koše, troškintomis daržovėmis ir agurkų salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |