Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kotletai, įdaryti kopūstais
Gaminimas
Į faršą sudėkite maltus džiūvėsėlius, išmirkytus kiaušinio, grietinės ir vandens mišinyje, viską gerai išminkykite ir pagardinkite. Žiedinius kopūstus iš pradžių 15 - 20 min palaikykite šiek tiek pasūdytame arba parūgštintame vandenyje, paskui suskirstykite vienodomis smulkiomis galvelėmis ir 8 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Briuselinius kopūstus perrinkite, nuplaukite ir 6 minutes pavirinkite. Iš faršo padarykite kotletus, įdarykite juos kopūstais, apvoliokite juos maltais džiūvėsėliais ir kepkite dideliame riebalų kiekyje, kol kol apsitrauks rusva plutele. Kad kotletai gerai iškeptų, galima juos uždengus dar 20 - 30 minučių palaikyti karštoje orkaitėje arba pakaitinti ant mažos ugnies ant viryklės.
Patiekite su bulvių koše arba virtomis bulvėmis, svogūnų arba pomidorų padažu ir salotų lapelių arba agurkų salotomis.
Ingredientai
- Druska:Pagal skonį
- Faršas:500g
- Grietinė:3 šaukštai
- Kiaušinis:1 vnt.
- Malti džiūvėsėliai:2 - 3 šaukštai
- malti džiūvesėliai kepimui:2 - 3 šaukštai
- malti juodieji arba raudonieji pipirai:Pagal skonį
- žiediniai arba briuselio kopūstai:400g
Receptas #8419

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |