Greitoji paieška

Kotletai, įdaryti kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į faršą sudėkite maltus džiūvėsėlius, išmirkytus kiaušinio, grietinės ir vandens mišinyje, viską gerai išminkykite ir pagardinkite. Žiedinius kopūstus iš pradžių 15 - 20 min palaikykite šiek tiek pasūdytame arba parūgštintame vandenyje, paskui suskirstykite vienodomis smulkiomis galvelėmis ir 8 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Briuselinius kopūstus perrinkite, nuplaukite ir 6 minutes pavirinkite. Iš faršo padarykite kotletus, įdarykite juos kopūstais, apvoliokite juos maltais džiūvėsėliais ir kepkite dideliame riebalų kiekyje, kol kol apsitrauks rusva plutele. Kad kotletai gerai iškeptų, galima juos uždengus dar 20 - 30 minučių palaikyti karštoje orkaitėje arba pakaitinti ant mažos ugnies ant viryklės.

Patiekite su bulvių koše arba virtomis bulvėmis, svogūnų arba pomidorų padažu ir salotų lapelių arba agurkų salotomis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:500g
  • Grietinė:3 šaukštai
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Malti džiūvėsėliai:2 - 3 šaukštai
  • malti džiūvesėliai kepimui:2 - 3 šaukštai
  • malti juodieji arba raudonieji pipirai:Pagal skonį
  • žiediniai arba briuselio kopūstai:400g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?