Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaulieną sumalti,į ją įmušti kiaušinius, sudėti šaukštą sviesto, kapotus svogūnus, įberti druskos, pipirų, sudėti piene išmirkytą ir nuspaustą batoną.
Viską gerai išminkyti, formuoti norimo dydžio kotletus, apvolioti miltuose ir apkepti karštuose riebaluose.
Sudėti į puodą ir troškinti grybų padaže.
Padažas: džiovintus grybus išmirkyti, išvirti, supjaustyti ir troškinti su prieskoniais. (Galima naudoti ir pievagrybius ar kitus Jūsų mėgstamus grybus).Įdėti svieste pakepintų miltų ir supilti grietinę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |