Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Faršą sumaišykite su kiaušiniu, dviejuose šaukštuose vandens išmaišytais džiūvėsėliais, 1 - 2 šaukštais grietinės, kapotu svogūnu, silke, grūstomis virtomis bulvėmis, prieskoniais ir minkykite, kol pasidarys vienalytė masė. Rankas sudrėkinkite šaltu vandeniu ir iš faršo padarykite lygius apvalius rutuliukus. Sudėkite juos į vos verdantį sultinį ir virkite 10 minučių. Kai išvirs, kukulius sudėkite į dubenėlį. Nuovirą nukoškite, supilkite grietinėje išplaktus miltus, viską dar kelias minutes pavirinkite ir įdėkite kiaušinio trynį. Pagamintu padažu užpilkite kukulius. Valgį apibarstykite žalumynais.
Patiekite su bulvių koše ir daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |