Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jautieną išmuškite, pabarstykite druska, sumaišyta su prieskoniais ir uždėkite įdaro.
Vyniotinį stipriai susukite, pavilgykite kiaušinio plakinyje, paskui apvoliokite miltuose ar džiūvėsiuose ir kepkite uždengtoje keptuvėje su riebalais. Jei reikia palaistykite vyniotinį.
Įdaras: rūkytus arba nerūkytus lašinukus supjaustykite, pridėkite kmynų bei grūsto česnako ir viską išmaišykite.
Patiekite su pomidorų padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |