Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Avieną supjaustykite skersai skaidulų, pamuškite, apibarstykite pipirais, druska ir dėkite po gerą šaukštą įdaro.
Įdaras: supjaustytus svogūnus pakepinkite riebaluose kartu su duonos trupiniais, smulkintais lašinukais, įberkite pipirų, druskos ir viską išmaišykite.
Mėsą su įdaru susukite, jei reikia suriškite siūlu, apvoliokite miltuose ir apkepkite karštuose riebaluose.
Vyniotinius sudėkite į puodą, užpilkite trupučiu sultinio, įpilkite pomidorų tyrės, grietinės ir troškinkite, kol mėsa taps minkšta.
Tiekite su ryžių, bulvių ar jūsų mėgstama koše bei padažu, kuriame troškinosi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |