Greitoji paieška

Lašinukais įdaryti avienos vyniotiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Avieną supjaustykite skersai skaidulų, pamuškite, apibarstykite pipirais, druska ir dėkite po gerą šaukštą įdaro.

Įdaras: supjaustytus svogūnus pakepinkite riebaluose kartu su duonos trupiniais, smulkintais lašinukais, įberkite pipirų, druskos ir viską išmaišykite.

Mėsą su įdaru susukite, jei reikia suriškite siūlu, apvoliokite miltuose ir apkepkite karštuose riebaluose.

Vyniotinius sudėkite į puodą, užpilkite trupučiu sultinio, įpilkite pomidorų tyrės, grietinės ir troškinkite, kol mėsa taps minkšta.

Tiekite su ryžių, bulvių ar jūsų mėgstama koše bei padažu, kuriame troškinosi.

Ingredientai

  • Aviena:800 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Juoda duona:1 riekė
  • Lašinukai:100 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Sultinys:truputis
  • Svogūnai:5 vnt.
  • Taukai:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?