Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kruopas nuplaukite šiltu vandeniu ir palikite mirkti per naktį. Šonkaulius supjaustykite gabaliukais maždaug po tris šonkaulius, įtrinkite druska, juodaisiais pipirais ir palikite per naktį. Morkas ir bulves stambiai sutarkuokite. Sumaišykite su išbrinkusiomis kruopomis ir pasūdykite. Šonkaulius apkepkite karštame aliejuje. Indą, kuriame troškinsite, ištepkite aliejumi ir sluoksniais sudėkite kruopas bei šonkaulius. Įpilkite vandens, kad apsemtų ir būtų pora centimetrų virš kruopų. Troškinkite ant viryklės ar orkaitėje apie valandą, vis patikrinkite, ar netrūksta vandens.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |