Lietuviškas plovas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kruopas nuplaukite šiltu vandeniu ir palikite mirkti per naktį. Šonkaulius supjaustykite gabaliukais maždaug po tris šonkaulius, įtrinkite druska, juodaisiais pipirais ir palikite per naktį. Morkas ir bulves stambiai sutarkuokite. Sumaišykite su išbrinkusiomis kruopomis ir pasūdykite. Šonkaulius apkepkite karštame aliejuje. Indą, kuriame troškinsite, ištepkite aliejumi ir sluoksniais sudėkite kruopas bei šonkaulius. Įpilkite vandens, kad apsemtų ir būtų pora centimetrų virš kruopų. Troškinkite ant viryklės ar orkaitėje apie valandą, vis patikrinkite, ar netrūksta vandens.

Ingredientai

  • Bulvės:5-6 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaulienos šonkauliai:1 kg.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Morkos:2-3 vnt.
  • Perlinės kruopos:3 stiklinės
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?