Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Geriausia prieš ruošiant liežuvio vyniotinį, liežuvį 10 parų palaikyti sūryme. Tada sūdytas liežuvis apvirinamas, nulupamas ir supjaustomas griežinėliais.
Įdaras: malta kiauliena išsukama kartu su kiaušiniu, druska ir prieskoniais. Ant lentos patiesiamas lašinių lakštas, plonai aptepamas įdaru, ant įdaro išdėstomi liežuvio griežinėliai ir vėl aptepama įdaru.
Lašiniai atsargiai susukami ir surišami.
Vyniotinis dedamas į verdantį vandenį ir verdamas su prieskoniais apie 2 val.
Kai išverda, palikite atšalti sultinyje, tada išimkite ir paslėkite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |