Greitoji paieška

Liežuvio vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Geriausia prieš ruošiant liežuvio vyniotinį, liežuvį 10 parų palaikyti sūryme. Tada sūdytas liežuvis apvirinamas, nulupamas ir supjaustomas griežinėliais.

Įdaras: malta kiauliena išsukama kartu su kiaušiniu, druska ir prieskoniais. Ant lentos patiesiamas lašinių lakštas, plonai aptepamas įdaru, ant įdaro išdėstomi liežuvio griežinėliai ir vėl aptepama įdaru.

Lašiniai atsargiai susukami ir surišami.

Vyniotinis dedamas į verdantį vandenį ir verdamas su prieskoniais apie 2 val.

Kai išverda, palikite atšalti sultinyje, tada išimkite ir paslėkite.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • jautienos liežuvis:600 g.
  • Kiauliena:500 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lašiniai:200 g.
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?