Greitoji paieška

Liežuvis drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš veršio kojų, prieskoninių daržovių bei prieskonių išverdamas sultinys drebučiams.

Tame pačiame sultinyje išverdami ir liežuviai. Išvirę jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi griežinėliais.

Sultinys dar kiek pavirinamas, nukošiamas (turi būti apie 3 stiklinės) ir nuskaidrinamas įplaktais baltymais, po to perkošiamas pro dvigubą marlę.

Į gilų pusdubenį įpilama sultinio ir užšaldoma. Ant drebučių vėduokle arba vainiku sudedami liežuvio griežinėliai, kurie papuošiami konservuotais žirneliais, kiaušinių griežinėliais. Vėl užpilama sultiniu ir pastatoma šaltai, kad sustingtų.

Ingredientai

  • Actas:1 šaukštas
  • baltymai:2 vnt.
  • Druska:truputis
  • kiaušiniai (virti):2 vnt.
  • Konservuoti žirneliai:3 šaukštai
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • liežuviai (kiaulės):2-3 vnt.
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:200 g.
  • veršio kojos:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?