Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš veršio kojų, prieskoninių daržovių bei prieskonių išverdamas sultinys drebučiams.
Tame pačiame sultinyje išverdami ir liežuviai. Išvirę jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi griežinėliais.
Sultinys dar kiek pavirinamas, nukošiamas (turi būti apie 3 stiklinės) ir nuskaidrinamas įplaktais baltymais, po to perkošiamas pro dvigubą marlę.
Į gilų pusdubenį įpilama sultinio ir užšaldoma. Ant drebučių vėduokle arba vainiku sudedami liežuvio griežinėliai, kurie papuošiami konservuotais žirneliais, kiaušinių griežinėliais. Vėl užpilama sultiniu ir pastatoma šaltai, kad sustingtų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |