Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa sumalama (kiauliena, jautiena ir pan.). Kartu sumalamas piene mirkytas batonas, riebaluose apkeptas svogūnas. Į sumaltą mėsą dedamas trynys, prieskoniai, truputis vandens ar sultinio, pieno, ir viskas labai gerai išminkoma, kad masė būtų rišli. Baigiant minkyti sudedamas išplaktas baltymas. Masę išmaišius, daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsiuose ar miltuose ir kepami karštuose riebaluose iš abiejų pusių.
Jie norima, apkeptus maltinius galima sudėti puode ar dubenyje šonais šalia vienas kito, užpilti trupučiu sultinio ir uždengus 10 min. patroškinti. Troškinant galima įdėti pomidorų padažo ir grietinės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |