Greitoji paieška

Maltiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa sumalama (kiauliena, jautiena ir pan.). Kartu sumalamas piene mirkytas batonas, riebaluose apkeptas svogūnas. Į sumaltą mėsą dedamas trynys, prieskoniai, truputis vandens ar sultinio, pieno, ir viskas labai gerai išminkoma, kad masė būtų rišli. Baigiant minkyti sudedamas išplaktas baltymas. Masę išmaišius, daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsiuose ar miltuose ir kepami karštuose riebaluose iš abiejų pusių.

Jie norima, apkeptus maltinius galima sudėti puode ar dubenyje šonais šalia vienas kito, užpilti trupučiu sultinio ir uždengus 10 min. patroškinti. Troškinant galima įdėti pomidorų padažo ir grietinės.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?