Greitoji paieška

Maltos mėsos bifšteksai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 2)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Visą mėsą kartu sumalti mėsmale. Rūkytus lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Tada su jais pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Atvėsintus keptus svogūnus su lašinukais įdėti į maltą mėsą kartu su ištrintu česnaku, piene išmirkyta bandele, čili milteliais ir druska. Viską gerai sumaišyti, suformuoti keturis didelius bifšteksus ir kiekviename jų šaukštu padaryti po įdubimą kiaušiniui. Bifšteksus sudėti į riebalais išteptą skardą, įpili į ją truputį mėsus sultinio ir kepti įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti, į kiekvieno bifštekso duobutę įmušti po kiaušinį ir baigti kepti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?