Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Visą mėsą kartu sumalti mėsmale. Rūkytus lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Tada su jais pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Atvėsintus keptus svogūnus su lašinukais įdėti į maltą mėsą kartu su ištrintu česnaku, piene išmirkyta bandele, čili milteliais ir druska. Viską gerai sumaišyti, suformuoti keturis didelius bifšteksus ir kiekviename jų šaukštu padaryti po įdubimą kiaušiniui. Bifšteksus sudėti į riebalais išteptą skardą, įpili į ją truputį mėsus sultinio ir kepti įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti, į kiekvieno bifštekso duobutę įmušti po kiaušinį ir baigti kepti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |