Greitoji paieška

Maltos mėsos bifšteksai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 2)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Visą mėsą kartu sumalti mėsmale. Rūkytus lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Tada su jais pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Atvėsintus keptus svogūnus su lašinukais įdėti į maltą mėsą kartu su ištrintu česnaku, piene išmirkyta bandele, čili milteliais ir druska. Viską gerai sumaišyti, suformuoti keturis didelius bifšteksus ir kiekviename jų šaukštu padaryti po įdubimą kiaušiniui. Bifšteksus sudėti į riebalais išteptą skardą, įpili į ją truputį mėsus sultinio ir kepti įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti, į kiekvieno bifštekso duobutę įmušti po kiaušinį ir baigti kepti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?