Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Česnaką išlukštenti, skilteles perpjauti į dvi dalis ir suberti ant mėsos. Sumaišyti marinato ingredientus, užpilti ant mėsos ir marinuoti 30 min. Išimti iš marinato mėsą ir česnakus, nusausinti. Įkaitintoje keptuvėje apkepti šonkaulius iš visų pusių praktiškai kol visai iškeps. Šiek tiek pakepinti česnakus, užpilti mariną ir pavirti, kol lengvai sutirštės. Užpilti padažą ant šonkaulių ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol visiškai iškeps (10 – 20 min.).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |