Greitoji paieška

Marinuoti veršienos griežinėliai.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršieną supjaustykite skersai raumenų gabalais ir šiek tiek pamuškite. Kiekvieną gabalą apšlakstykite sultimis arba vynu. Alyvų aliejų sumaišykite su supjaustytu svogūnu, įdėkite 1/4 šaukštelio maltų pipirų ir sugrūstą lauro lapelį. Mėsos gabalėlius suvilgykite aliejuje, sudėkite į gilų dubenėlį ir užpilkite likusiu aliejumi. Retkarčiais pavartydami laikykite 6 - 8 valandas šaltai. Kepkite tame pačiame aliejuje, kol apsitrauks rusva plutele (10 - 15 minučių)

Ant mėsos gabalėlių uždėkite citrinos griežinėlių ir kaparėlių ir patiekite ant stalo.

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:pusė stiklinės
  • Citrinos griežinėliai:Papuošimui
  • citrinos sultys arba rūgštus vynas:2 šaukštai
  • Druska:Pagal skonį
  • Kaparėliai:Papuošimui
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
  • veršienos minkštimas:600g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?