Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Veršieną supjaustykite skersai raumenų gabalais ir šiek tiek pamuškite. Kiekvieną gabalą apšlakstykite sultimis arba vynu. Alyvų aliejų sumaišykite su supjaustytu svogūnu, įdėkite 1/4 šaukštelio maltų pipirų ir sugrūstą lauro lapelį. Mėsos gabalėlius suvilgykite aliejuje, sudėkite į gilų dubenėlį ir užpilkite likusiu aliejumi. Retkarčiais pavartydami laikykite 6 - 8 valandas šaltai. Kepkite tame pačiame aliejuje, kol apsitrauks rusva plutele (10 - 15 minučių)
Ant mėsos gabalėlių uždėkite citrinos griežinėlių ir kaparėlių ir patiekite ant stalo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |