Greitoji paieška

Marinuoti veršienos griežinėliai.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršieną supjaustykite skersai raumenų gabalais ir šiek tiek pamuškite. Kiekvieną gabalą apšlakstykite sultimis arba vynu. Alyvų aliejų sumaišykite su supjaustytu svogūnu, įdėkite 1/4 šaukštelio maltų pipirų ir sugrūstą lauro lapelį. Mėsos gabalėlius suvilgykite aliejuje, sudėkite į gilų dubenėlį ir užpilkite likusiu aliejumi. Retkarčiais pavartydami laikykite 6 - 8 valandas šaltai. Kepkite tame pačiame aliejuje, kol apsitrauks rusva plutele (10 - 15 minučių)

Ant mėsos gabalėlių uždėkite citrinos griežinėlių ir kaparėlių ir patiekite ant stalo.

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:pusė stiklinės
  • Citrinos griežinėliai:Papuošimui
  • citrinos sultys arba rūgštus vynas:2 šaukštai
  • Druska:Pagal skonį
  • Kaparėliai:Papuošimui
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
  • veršienos minkštimas:600g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?