Greitoji paieška

Marinuotos avienos kepsnys su kadagio uogomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto, mišiniu įtrinti mėsą ir uždengus laikyti 24 valandas. Retkarčiais pavartyti ir palaistyti marinatu (mėsos sultimis).

Prieš kepimą iš mėsos išrinkti uogas, nusausinti ją paprastu popieriumi.

Tada įdėti į troškintuvą, apkepinti iš visų pusių karštuose riebaluose, pasūdyti, įdėti miltų, kiek vėliau įpilti pieno ir kepti.

Retkarčiais palaistyti skysčiu ir įpilti pieno. Baigiant kepti, supilti piene išplaktus miltus.

Patiekti su virtomis bulvėmis, pupelėmis, burokėlių salotomis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?