Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto, mišiniu įtrinti mėsą ir uždengus laikyti 24 valandas. Retkarčiais pavartyti ir palaistyti marinatu (mėsos sultimis).
Prieš kepimą iš mėsos išrinkti uogas, nusausinti ją paprastu popieriumi.
Tada įdėti į troškintuvą, apkepinti iš visų pusių karštuose riebaluose, pasūdyti, įdėti miltų, kiek vėliau įpilti pieno ir kepti.
Retkarčiais palaistyti skysčiu ir įpilti pieno. Baigiant kepti, supilti piene išplaktus miltus.
Patiekti su virtomis bulvėmis, pupelėmis, burokėlių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |