Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Vengriškas šašlykas.
Taip pat tinka veršienos ar kiaulienos filė.
Smulkiai supjaustyti nuluptus svogūnus, petražoles, salierus.
Mėsą supjaustyti 2-3 cm kubeliais. Į molinį dubenį sudėti mėsos gabalėlius, apipilti actu, apibarstyti petražolėmis, smulkintai salierais ir svogūnais; Šį marinatą laikyti uždengtą vėsioje patalpoje 3 valandas.
Ruošiant kepti, mėsos gabalėlius užmauti ant iešmų pakaitomis su svogūnų griežinėliais.
Kepti orkaitėje arba ant žarijų. Tiekti tuoj pat. Mėsą nuimti nuo iešmų. Išdėlioti lėkštės viduryje, pabarstyti druska, pipirais ir apipilti ištirpintu sviestu. Aplinkui išdėlioti virtus ryžius, papuošti supjaustytais pomidorais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |