Greitoji paieška

Mėsa ant iešmų

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vengriškas šašlykas.

Gaminimas

Taip pat tinka veršienos ar kiaulienos filė.

Smulkiai supjaustyti nuluptus svogūnus, petražoles, salierus.

Mėsą supjaustyti 2-3 cm kubeliais. Į molinį dubenį sudėti mėsos gabalėlius, apipilti actu, apibarstyti petražolėmis, smulkintai salierais ir svogūnais; Šį marinatą laikyti uždengtą vėsioje patalpoje 3 valandas.

Ruošiant kepti, mėsos gabalėlius užmauti ant iešmų pakaitomis su svogūnų griežinėliais.

Kepti orkaitėje arba ant žarijų. Tiekti tuoj pat. Mėsą nuimti nuo iešmų. Išdėlioti lėkštės viduryje, pabarstyti druska, pipirais ir apipilti ištirpintu sviestu. Aplinkui išdėlioti virtus ryžius, papuošti supjaustytais pomidorais.

Ingredientai

  • Actas:150 g.
  • avienos filė:600 g.
  • Druska:pagal skonį
  • iešmai:6 vnt.
  • Petražolės:žiupsnelis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:250 g.
  • Salierai:15 g.
  • Sviestas:60 g.
  • Svogūnai:250 g.
  • Svogūnų laiškai:150 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?