Greitoji paieška

Mėsa drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jautienos, kiaulienos ar veršienos mėsa (1,5 kg.) dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis ir verdama tol, kol suminkštės.

Ataušusi mėsa supjaustoma gabaliukais ir užpilama skysčiu, išvirtu iš veršiuko kojų ar šaltienos rinkinio.

Gali būti puošiama citrinos griežinėliais, žalumynais.

Ingredientai

  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Mėsa:1,5 kg.
  • Prieskoninės daržovės:truputis
  • Vanduo:2 l.
  • veršio kojos ar šaltienos rinkinys:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?