Greitoji paieška

Mėsos ir miežinių kruopų maltiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kruopas apvirinti. Išvirusią širdį apkepinti ir sumalti. Kruopas, kiaušinį, džiūvesėlius, prieskonius ir maltą mėsą bei pakepintus svogūnus gerai suminkyti. Iš masės daryti apvalius maltinius, juos pavolioti džiūvesėliuose ir kepti karštuose riebaluose.

Padažas. Pomidorų tyrę užvirinti, supilti grietinę ir druską, pakaitinti.

Patiekti su padažu.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Džiūvėsėliai:3 šaukštai
  • Grietinė:1/2 stiklinės
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miežinės kruopos:1 stiklinė
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorų tyrė:3 šaukštai
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • virta širdis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ana
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Receptas geras. Padažas netinkamas. Kiek žmonių, tiek nuomoių.

Ana
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai mėgstu kruopų patiekalus. Ypač žiemos metu, nes neužsikimši mėsa ir skrandis veikiantis. Tavo receptas geras. Padažas netinka. Prie miežinių ir kitų kruopų pomidorų padažai netinka. Bet kiek žmonių tiek skonių.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?