Greitoji paieška

Mėsos ir svogūnų kotletai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj vyno galima naudoti konjaką.

Į faršą sudėti prieskonius, kiaušinį, kapotą svogūną, išminkyti, padaryti 4-6 kotletus ir kepti juos riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele.

Aštrų padažą pakaitinti su grietine ir vynu arba konjaku, pagardinti ir karštą užpilti ant kotletų.

Palaikyti, kad jis šiek tiek įsigertų.

Patiekti su ryžiais.

Ingredientai

  • Aštrus padažas:1 šaukštas
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Faršas:250 g.
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:kepimui
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vynas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?