Paruošiamas per: 1 val. 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Angliški mėsos konservai.
Puode pamažu ištirpinti sviestą. Nugriebti ir perkošti, kad sviestas būtų visiškai skaidrus. Tuo pat metu paruošti mėsą (kepta mėsos asorti: veršiena, vištiena, aviena, jautiena): nudirti odelę, išpjaustyti kremzles ir labai smulkiai sumalti. Jei reikia, mėsą permalti 2 - 3 kartus, kaskart naudojant vis smulkesnį sietą. Šią masę sukrėsti į 2/3 sviesto. Grūsti, kol košė pasidarys labai puri ir lygi. Pagardinti druska, pipirais, muskatu, cinamonu ir gvazdikėliais. Sukrėsti į mažus indelius, nulyginti paviršių ir ant kiekvieno užpilti po truputį rafinuoto sviesto. Padėti šaltai (po sviestine plutele konservai nesuges kelias dienas).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |