Mėsos konservai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Angliški mėsos konservai.

Gaminimas

Puode pamažu ištirpinti sviestą. Nugriebti ir perkošti, kad sviestas būtų visiškai skaidrus. Tuo pat metu paruošti mėsą (kepta mėsos asorti: veršiena, vištiena, aviena, jautiena): nudirti odelę, išpjaustyti kremzles ir labai smulkiai sumalti. Jei reikia, mėsą permalti 2 - 3 kartus, kaskart naudojant vis smulkesnį sietą. Šią masę sukrėsti į 2/3 sviesto. Grūsti, kol košė pasidarys labai puri ir lygi. Pagardinti druska, pipirais, muskatu, cinamonu ir gvazdikėliais. Sukrėsti į mažus indelius, nulyginti paviršių ir ant kiekvieno užpilti po truputį rafinuoto sviesto. Padėti šaltai (po sviestine plutele konservai nesuges kelias dienas).

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?