Mėsos kukuliai padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į maltinių masę pridedama smulkiai kapotų pakepintų svogūnų, daromi riešutėlio didumo kukuliai po 10-12 g. svorio, apvoliojami miltais, apkepinami įkaitintuose riebaluose, sudedami į keptuvę ne daugiau kaip dvejomis eilėmis, užpilami grietininiu padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje) ir ištroškinami uždengus.

Kukuliai patiekiant apibarstomi žalumynais ir paduodami su bulvėmis, biriomis košėmis arba virtais makaronais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?