Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į maltinių masę pridedama smulkiai kapotų pakepintų svogūnų, daromi riešutėlio didumo kukuliai po 10-12 g. svorio, apvoliojami miltais, apkepinami įkaitintuose riebaluose, sudedami į keptuvę ne daugiau kaip dvejomis eilėmis, užpilami grietininiu padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje) ir ištroškinami uždengus.
Kukuliai patiekiant apibarstomi žalumynais ir paduodami su bulvėmis, biriomis košėmis arba virtais makaronais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |