Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į faršą sudėkite kiaušinį, kapotą svogūną, prieskonius ir išminkykite. Išvirkite biriai ryžius, ataušinkite ir sumaišykite su faršu. Padarykite 6 - 8 apvalius maltinukus, apibarstykite juos džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele.
Patiekite su virtomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis ir grietine arba grietinės padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |