Greitoji paieška

Mėsos maltinukai su ryžiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į faršą sudėkite kiaušinį, kapotą svogūną, prieskonius ir išminkykite. Išvirkite biriai ryžius, ataušinkite ir sumaišykite su faršu. Padarykite 6 - 8 apvalius maltinukus, apibarstykite juos džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele.

Patiekite su virtomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis ir grietine arba grietinės padažu.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:250g
  • Imbieras:Pagal skonį
  • Malti džiūvėsėliai:3 - 4 šaukštai
  • mažas svogūnas:1 vnt.
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Ryžiai:3 - 4 šaukštai
  • Vanduo:Stiklinė
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?