Mėsos rageliai su lašinukais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nugarinę supjaustyti 1 cm storio riekelėmis, lengvai pamušti. Įdarui rūkytus lašinius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūną, virtą kiaušinį, druską ištrinti su kmynais ir pipirais. Ant nugarinės dėti įdaro, susukti kaip ragelį, pamirkyti plaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintuose riebaluose. Po to ragelius sudėti į pašildytą dubenį, užpilti grietine ir baigti kepti orkaitėje. Jei nemėgstate riebiai, užteks kepti ir keptuvėje Po 5 min. supilti grietinėlę.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kiaulienos nugarinė:500 g.
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Kmynai:1 šaukštas
  • Malti džiūvėsėliai:2 šaukštai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rūkyta lašiša:200 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?