Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj slyvų galima dėti razinas.
Iš mėsos išimti šonkaulius, minkštimą išmušti, įtrinti garstyčiomis ir druska. Ant viršaus uždėti ploną sluoksnį griežinėliais supjaustytų obuolių ir išmirkytų be kaulų slyvų, suvynioti ir surišti siūlu.
Mėsos vyniotinį kepti 1,5-2 valandas orkaitėje arba troškintuve ant virvutės. Retkarčiais palaistyti mėsos sultimis, išsiskyrusiomis kepant. Perkoštas mėsos sultis naudoti vietoj padažo.
Tiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis, moliūgų salotomis, troškintais burokėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |