Mėsos vyniotinis su obuoliais ir slyvomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj slyvų galima dėti razinas.

Iš mėsos išimti šonkaulius, minkštimą išmušti, įtrinti garstyčiomis ir druska. Ant viršaus uždėti ploną sluoksnį griežinėliais supjaustytų obuolių ir išmirkytų be kaulų slyvų, suvynioti ir surišti siūlu.

Mėsos vyniotinį kepti 1,5-2 valandas orkaitėje arba troškintuve ant virvutės. Retkarčiais palaistyti mėsos sultimis, išsiskyrusiomis kepant. Perkoštas mėsos sultis naudoti vietoj padažo.

Tiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis, moliūgų salotomis, troškintais burokėliais.

Ingredientai

  • Aviena:1,5 Kg (nugarinės)
  • Druska:pagal skonį
  • Džiovintos slyvos:100 g.
  • Garstyčios:truputis
  • Obuoliai:500 g. (rūgščių)
  • Pipirai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?