Greitoji paieška

Muštiniai džiūvėsėliuose (romšteksas)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš liemeninės, nugarinės arba iš viršutinės šlauninės atpjauti gabalėliai išmušami iki 7-8 mm storumo, suteikiamas ovalo pavidalas, apibarstoma druska, pipirais, suvilgoma išplaktame su pienu kiaušinyje, apvoliojama džiūvėsėliais ir kepama, kol pasidaro gražios spalvos. Paskui keliomis minutėmis pastatoma į orkaitę.

Pateikiant su keptomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu. Mėsa užpilama sviestu, priedas apibarstomas petražolėmis.

Ingredientai

Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?