Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš liemeninės, nugarinės arba iš viršutinės šlauninės atpjauti gabalėliai išmušami iki 7-8 mm storumo, suteikiamas ovalo pavidalas, apibarstoma druska, pipirais, suvilgoma išplaktame su pienu kiaušinyje, apvoliojama džiūvėsėliais ir kepama, kol pasidaro gražios spalvos. Paskui keliomis minutėmis pastatoma į orkaitę.
Pateikiant su keptomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu. Mėsa užpilama sviestu, priedas apibarstomas petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |