Greitoji paieška

Muštiniai džiūvėsėliuose (romšteksas)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš liemeninės, nugarinės arba iš viršutinės šlauninės atpjauti gabalėliai išmušami iki 7-8 mm storumo, suteikiamas ovalo pavidalas, apibarstoma druska, pipirais, suvilgoma išplaktame su pienu kiaušinyje, apvoliojama džiūvėsėliais ir kepama, kol pasidaro gražios spalvos. Paskui keliomis minutėmis pastatoma į orkaitę.

Pateikiant su keptomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu. Mėsa užpilama sviestu, priedas apibarstomas petražolėmis.

Ingredientai

Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?