Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Receptas 8-10 porcijų. Kiaulieną aptepti sviestu, pradurti šakute keliose vietose, pasūdyti ir pabarstyti maltais juodaisiais pipirais, sukaišioti kvapiuosius pipirus ir česnaką. Į skardą įpilti vandens, padėti mėsą ir kepti karštoje orkaitėje 1,5-2 val., vis palaistant susidariusiomis sultimis. Kai kiauliena paskrus, sumažinti karštį. Kumpis patiekiamas karštas su Bulvių koše ar virtomis bulvėmis bulvių koše, paliejus susidariusiomis kepimo metu sultimis. Prie šio patiekalo taip pat labai tinka rauginti ar sūdyti agurkai, rauginti kopūstai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |