Greitoji paieška

Nekeptas kepenų paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus permalamos. Į kepenų masę supilama išmirkyta ir ištirpinta vyne želatina, pipirai, druska ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaltoje vietoje. Paduodant suverčiamas į lėkštę ir papuošiamas supjaustytais drebučiais.

Ingredientai

  • Grietinėlė:3 stiklinės (plakta)
  • Kartieji pipirai:truputis
  • Raudonas vynas:1/2 stiklinės
  • Skrudinimo duonos:pagal skonį
  • Sviestas:50 g.
  • veršio kepenys:800 g.
  • Želatina:20 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

tNNykVsq
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

čia trūksta mygtuko „į mėgstamiausius“.Bet taip pvajlaoagu gal reikės tuos mėgstamiausius šiaip savo kompiutery kaupt pradėt.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?