Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus permalamos. Į kepenų masę supilama išmirkyta ir ištirpinta vyne želatina, pipirai, druska ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaltoje vietoje. Paduodant suverčiamas į lėkštę ir papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
čia trūksta mygtuko „į mėgstamiausius“.Bet taip pvajlaoagu gal reikės tuos mėgstamiausius šiaip savo kompiutery kaupt pradėt.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |