Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikus patiekalas prie bulvių košės. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sudedami prieskoniai, kiaušinių tryniai, druska, viskas gerai išmaišoma, sukrečiami atskirai išplakti baltymai, dar pamaišoma, suformuojama į pailgą kepalėlį.
Kepalėlis apsukamas plonu lašinukų sluoksniu ir kepama orkaitėje.
Prieš valgant supjaustoma riekelėmis, sudedama į pašildytą dubenį, puošiama žalumynais ir kietai virtais kiaušiniais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |