Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrumi ir aliejumi, apibarstoma prieskoninėmis daržovėmis ir kiek palaikoma (2 - 3 val.)
Kepamas nepjaustytas visas mėsos gabalas. Mėsa sudedama į keptuvą su įkaitintais riebalais. Kepama su tomis pačiomis prieskoninėmis daržovėmis, kuriose buvo marinuota, 20 - 30 min. , palaistant atsiradusiomis sultimis.
Iškepęs kepsnys patiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį su riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitomis troškintomis daržovėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |