Greitoji paieška

Parmos muštiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Švarūs mėsos gabalai išmušami, pasūdomi, pavoliojami miltuose, suvilgomi kiaušiniu, sumaišytu su tarkuotu sūriu, ir apvoliojami maltais džiūvėsėliais.

Karštame aliejuje kepami apie 6 minutes.

Muštiniai valgomi su bulvėmis, salotomis. Puošiame citrinos griežinėliais, pomidoro skiltelėmis ir petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Aliejus:kepimui
  • Citrinos:4 griežinėliai
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:1-2 vnt.
  • Malti džiūvėsėliai:60-80 g.
  • Miltai:40 g.
  • Parmezano sūris:40 g.
  • Petražolių lapeliai:
  • Pomidorai:2 vnt.
  • Veršienos kumpis:500 g. (4 griežinėliai)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Natalija
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai lengvas receptas :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?