Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kepenys užplikomos verdančiu vandeniu ir palaikomos 1-2 valandas, 100 g. lašinių plonai supjaustoma ir jais išklojama riebalais ištepta forma. Likę lašiniai, kepenys, sūris ir svogūnas du kartus permalami, į masę įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai ir druska. Masė gerai išsukama, sukrečiama į paruoštą formą ir uždengus verdama 2 valandas. Atvėsęs formoje paštetas įmerkiamas akimirkai į verdantį vandenį ir išverčiamas į lėkštę. Papuošiamas petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |