Paukštienos paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių. baltą duoną supjaustyti gabalėliais ir pamerkti į grietinėlę. Viščiukų krūtinėles ir lašinukus smulkiai sumalti mėsmale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogūnais patroškinti svieste. Atvėsinti ir sumalti mėsmale kartu su duonos ir grietinėlės mirkalu. Sudėti į mėsą, įmušti kiaušinius, supilti konjaką, suberti pistacijas, prieskonius ir išmaišyti, kad masė taptų vientisa. Dar kartą paskaninti. Formą ištepti riebalais ir apibarstyti džiūvėsėliais. Sukrėsti mėsos masę ir papuošti lauro lapeliais. Formą dėti į vandens vonelę. Kaitinti 75 minutes. Patiekti toje pačioje formoje arba ant padėklo, papuošus salotų lapeliais ir citrinų skiltelėmis.

Ingredientai

  • Balta duona:200 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsėliai:2 šaukštai
  • Grietinėlė:125 ml
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Konjakas:20 ml
  • Lašiniai:500 g.
  • Lauro lapai:2 vnt. (papuošimui)
  • Marūnai:1/2 ryšelio
  • Muskatas:1 vnt.
  • Petražolės:2 šaukštai
  • Pievagrybiai:150 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pistacijos:100 g.
  • Sviestas:60 g.
  • Svogūnai:1 vnt. (didelis, smulkiai supjaustytas)
  • Viščiukų krūtinėlės:1 kg.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?