Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šis kepsnys valgomas su makaronais ar ryžiais.
Mėsa (nupjausčius plėves) prismaigstoma lašinukų ir agurkų (supjaustytų šiaudeliais). Tada pasūdoma, apkepinama ir troškinama su sviestu.
Baigus troškinti kepinama, kol paruduoja.
Iškepusi mėsa išimama iš padažo ir supjaustoma skersai raumenų skaidulų.
Padažas sutirštinamas uždaru, pavirinamas, sudedami likę agurkai, citrina, miltai, grietinė. Padažas turėtų būti pikantiško skonio.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |