Pikantiška veršienos kepsnys su grietine

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šis kepsnys valgomas su makaronais ar ryžiais.

Gaminimas

Mėsa (nupjausčius plėves) prismaigstoma lašinukų ir agurkų (supjaustytų šiaudeliais). Tada pasūdoma, apkepinama ir troškinama su sviestu.

Baigus troškinti kepinama, kol paruduoja.

Iškepusi mėsa išimama iš padažo ir supjaustoma skersai raumenų skaidulų.

Padažas sutirštinamas uždaru, pavirinamas, sudedami likę agurkai, citrina, miltai, grietinė. Padažas turėtų būti pikantiško skonio.

Ingredientai

  • Citrinos:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:250 ml
  • Marinuoti agurkai:2 vnt.
  • Miltai:20 g.
  • Rūkyti lašiniai:30 g.
  • Sviestas:30 g.
  • Veršienos kumpis:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?