Greitoji paieška

Pikantiškos veršiuko kepenėlės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Braziliškai paruoštos veršiuko kepenėlės.

Gaminimas

Iš vyno, pusės citrinos sulčių, tarkuoto svogūno, mairūno, lauro lapo, pipirų ir druskos paruošiamas marinatas. Jame 1 dieną palaikomos plonais griežinėliais pjaustytos kepenėlės.

Paskui jos apkepinamos karštame aliejuje, užpilamos tuo pačiu marinatu ir dar 3 - 4 min. pakepinamos ant nedidelės ugnies.

Baigiant kepti sudedamas sumaigytas bananas, viskas apšlakstoma citrinos sultimis, atsargiai sumaišoma ir tuojau pat patiekiama su pyragu ir biria ryžių koše.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Baltasis vynas:1/2 taurelės
  • Bananas:1 vnt.
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • lauro lapelis:1/2 vnt.
  • Mairūnas:1/2 šaukštelio
  • Pipirai:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
  • veršiuko kepenėlės:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?