Pikantiškos veršiuko kepenėlės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Braziliškai paruoštos veršiuko kepenėlės.

Gaminimas

Iš vyno, pusės citrinos sulčių, tarkuoto svogūno, mairūno, lauro lapo, pipirų ir druskos paruošiamas marinatas. Jame 1 dieną palaikomos plonais griežinėliais pjaustytos kepenėlės.

Paskui jos apkepinamos karštame aliejuje, užpilamos tuo pačiu marinatu ir dar 3 - 4 min. pakepinamos ant nedidelės ugnies.

Baigiant kepti sudedamas sumaigytas bananas, viskas apšlakstoma citrinos sultimis, atsargiai sumaišoma ir tuojau pat patiekiama su pyragu ir biria ryžių koše.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Baltasis vynas:1/2 taurelės
  • Bananas:1 vnt.
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • lauro lapelis:1/2 vnt.
  • Mairūnas:1/2 šaukštelio
  • Pipirai:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
  • veršiuko kepenėlės:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?