Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Braziliškai paruoštos veršiuko kepenėlės.
Iš vyno, pusės citrinos sulčių, tarkuoto svogūno, mairūno, lauro lapo, pipirų ir druskos paruošiamas marinatas. Jame 1 dieną palaikomos plonais griežinėliais pjaustytos kepenėlės.
Paskui jos apkepinamos karštame aliejuje, užpilamos tuo pačiu marinatu ir dar 3 - 4 min. pakepinamos ant nedidelės ugnies.
Baigiant kepti sudedamas sumaigytas bananas, viskas apšlakstoma citrinos sultimis, atsargiai sumaišoma ir tuojau pat patiekiama su pyragu ir biria ryžių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |