Greitoji paieška

Pipiriniai kiaulienos šašlykai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulieną supjaustykite 20–40 g svorio gabaliukais. Citriną ir svogūną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant mėsos. Užberkite druskos, pipirų, prieskonių ir viską sumaišykite. Supilkite obuolių sultis ir apie 2 val. marinuokite mėsą. Kepkite suvėrę ant iešmų.

Ingredientai

  • Aitrieji pipirai:žiupsnelis
  • Baltieji pipirai:žiupsnelis
  • Česnakai:žiupsnelis (smulkintų)
  • Citrinos:1 vnt.
  • Cukrus:5 g.
  • Druska:25 g.
  • Kiauliena:1 kg.
  • Obuolių sultys:300 ml
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?