Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Rūkyto kumpio riestainiai
Gaminimas
Daržoves galima dėti įvairias ir įvairiais kiekiais po truputį.
Kumpio skiltelės su kapone išplojamos (saugoti, kad nepasidarytų skylių).
Daržoves, atitinkamai jų rūšį, gražiai supjaustomos kubeliais ar pailgais gabaliukais. Agurkai gali būti rauginti arba žali, tik be sėklų.
Tada daržoves troškiname, pradedant ilgiau verdančiomis daržovėmis, užpylus vandens ir įdėjus truputį sviesto.
Baigiant troškinti dedami sausainiai, pipirai, druska (jei kumpis nesūrus), kapotas kiaušinis ir viską gerai išmaišome.
Kiekviena kumpio skiltelė tepama paruoštomis daržovėmis, susukama ir surišama siūlu, apibarstoma miltais ir apkepinama įkaitintuose riebaluose.
Tada riestainiai sudedami į prikaistuvį, užpilama trupučiu vandens ar sultinio ir troškinami.
Baigiant troškinti, įpilama grietinės.
Tiekiant siūlai nuimami, riestainiai gražiai sudedami į pusdubenį ir užpilami perkoštu padažu, kuriame jie troškinosi.
Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės ir rauginti agurkai bei kopūstai.
Ingredientai
Receptas #6882
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |