Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytos ir supjaustytos daržovės (svogūnai, morkos, salierai, petražolės), kiaulių kojos, mėsa bei prieskoniai užpilami šaltu vandeniu, kad apsemtų, ir verdama ant mažos ugnies maždaug 4 val. , nugraibant putas.
Baigiant virti, pasūdoma. Išvirusi mėsa, supjaustoma gabaliukais.
Į indelių dugną dedama gražesnės daržovės, mėsos gabaliukai, užpilama perkoštu skysčiu ir pastatoma šaltai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |