Greitoji paieška

Šaltiena mažuose indeliuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytos ir supjaustytos daržovės (svogūnai, morkos, salierai, petražolės), kiaulių kojos, mėsa bei prieskoniai užpilami šaltu vandeniu, kad apsemtų, ir verdama ant mažos ugnies maždaug 4 val. , nugraibant putas.

Baigiant virti, pasūdoma. Išvirusi mėsa, supjaustoma gabaliukais.

Į indelių dugną dedama gražesnės daržovės, mėsos gabaliukai, užpilama perkoštu skysčiu ir pastatoma šaltai.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • kiaulės kojos:750 g.
  • Kiauliena:250 g.
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:200 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?