Šaltiena mažuose indeliuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytos ir supjaustytos daržovės (svogūnai, morkos, salierai, petražolės), kiaulių kojos, mėsa bei prieskoniai užpilami šaltu vandeniu, kad apsemtų, ir verdama ant mažos ugnies maždaug 4 val. , nugraibant putas.

Baigiant virti, pasūdoma. Išvirusi mėsa, supjaustoma gabaliukais.

Į indelių dugną dedama gražesnės daržovės, mėsos gabaliukai, užpilama perkoštu skysčiu ir pastatoma šaltai.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • kiaulės kojos:750 g.
  • Kiauliena:250 g.
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:200 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?