Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas šašlykas.
Mėsą supjaustyti 3 cm. gabaliukais. Šašlykui kepti naudojami 15 cm. ilgio iešmai.
Ant kiekvieno iešmo suverti po6 gabalus mėsos (pakaitomis kiaulieną ir veršieną arba avieną ir veršieną). Iešmus sudėti ant įkaitinto grilio ir vartant kepti 15 - 20 min. Pasūdyti, pabarstyti pipirais; į stalą tiekti su griežinėliais supjaustytais svogūnais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |