Greitoji paieška

Šašlykas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas šašlykas.

Gaminimas

Mėsą supjaustyti 3 cm. gabaliukais. Šašlykui kepti naudojami 15 cm. ilgio iešmai.

Ant kiekvieno iešmo suverti po6 gabalus mėsos (pakaitomis kiaulieną ir veršieną arba avieną ir veršieną). Iešmus sudėti ant įkaitinto grilio ir vartant kepti 15 - 20 min. Pasūdyti, pabarstyti pipirais; į stalą tiekti su griežinėliais supjaustytais svogūnais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?