Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardūs smegenų maltinukai.
Nuo smegenų nuimti plėvelę ir pamerkti į šaltą vandenį. Išėmus įdėti į actu parūgštintą vandenį.
Kai užverda - išgriebti ir palaikyti, kad apdžiūtų. Pridėti išplaktą kiaušinį ir svieste mirkyto batono riekutę, druskos ir viską gerai ištrinti.
Daromi nedideli maltiniai, pabarstomi pyrago džiūvėsėliais ir kepami karštoje keptuvėje įkaitintame svieste.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |