Greitoji paieška

Smegenų paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smegenys 2 valandas mirkomas šaltame vandenyje ir, nuėmus plėvę, pertrinamos per sietą.

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste.

Lašiniai supjaustomi mažais gabaliukais.

Svogūnai ir lašiniai sudedami į pertrintas smegenis, įberiama pipirų, pasūdoma ir gerai išsukama.

Masė sudedama į paruoštą formą ir kepama.

Iškeptas ir atšalęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

antanas
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

labai gerai isejo

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?