Spalvingas vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepkite su malta mėsa, barstykite druska, pipirais. Nugarinę ir paprikas pjaustykite plonomis juostelėmis, porą - griežinėliais. Mėsą išmuškite, barstykite druska, pipirais, ant jos dėkite dalį kepto faršo, ant jo berkite nugarinę ir paprikas. Tarp nugarinės ir paprikų juostelių išdėliokite pievagrybius ir tada vėl klokite sluoksnį faršo. Vyniokite vyniotinį, suraišiokite siūlais, iš visų pusių apkepkite riebaluose, dėkite į troškintuvę, užpilkite sultiniu ir 1,5 valandos troškinkite 2()0"C orkaitėje. Vyniotinį išimkite iš sultinio ir suvyniokite į foliją. | likusį sultinį pilkite grietinę ir padažą užvirkite. Vyniotinį tiekite su šviežiomis salotomis, ryžiais, makaronais, bulvėmis. Padažą tiekite atskirai.

Ingredientai

  • Aliejus:(kepimui)
  • Daržovių sultinys:1/4 l
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Malta mėsa:250 g.
  • Mėsa:1 kg. (1 stačiakampis gabalas)
  • Petražolės:1 ryšelis
  • Pievagrybiai:150 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Porai:1 vnt.
  • Raudonosios paprikos:1 vnt.
  • Rūkyta nugarinė:200 g.
  • Sviestas:3 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
  • žaliosios paprikos:1 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?