Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Spalvingas vyniotinis
Gaminimas
Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepkite su malta mėsa, barstykite druska, pipirais. Nugarinę ir paprikas pjaustykite plonomis juostelėmis, porą - griežinėliais. Mėsą išmuškite, barstykite druska, pipirais, ant jos dėkite dalį kepto faršo, ant jo berkite nugarinę ir paprikas. Tarp nugarinės ir paprikų juostelių išdėliokite pievagrybius ir tada vėl klokite sluoksnį faršo. Vyniokite vyniotinį, suraišiokite siūlais, iš visų pusių apkepkite riebaluose, dėkite į troškintuvę, užpilkite sultiniu ir 1,5 valandos troškinkite 2()0"C orkaitėje. Vyniotinį išimkite iš sultinio ir suvyniokite į foliją. | likusį sultinį pilkite grietinę ir padažą užvirkite. Vyniotinį tiekite su šviežiomis salotomis, ryžiais, makaronais, bulvėmis. Padažą tiekite atskirai.
Ingredientai
- Aliejus:(kepimui)
- Daržovių sultinys:1/4 l
- Druska:pagal skonį
- Grietinė:2 šaukštai
- Malta mėsa:250 g.
- Mėsa:1 kg. (1 stačiakampis gabalas)
- Petražolės:1 ryšelis
- Pievagrybiai:150 g.
- Pipirai:pagal skonį
- Porai:1 vnt.
- Raudonosios paprikos:1 vnt.
- Rūkyta nugarinė:200 g.
- Sviestas:3 šaukštai
- Svogūnai:1 vnt.
- žaliosios paprikos:1 vnt.
Receptas #1138
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |