Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Marinuotą seno žvėries arba nemarinuotą jauno žvėries mėsą supjaustykite gabalais ir po vieną sudėkite ant folijos lakštų. Ant kiekvieno uždėkite lašinukų, svogūno gabalėlių, viską apibarstykite druska, apšlakstykite rūgščiomis sultimis, apibarstykite žalumynais, ant viršaus dar uždėkite truputį grietinės, suvyniokite į foliją ir kepkite karštoje (apie 200°C) orkaitėje. Iškepusią mėsą kartu su folija sudėkite į lėkštes, atsargiai, kad neišbėgtų sultys, išvyniokite.
Patiekite su virtais ryžiais arba makaronais, marinuotų vaisių arba daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |