Greitoji paieška

Stirniena arba briediena, kepta folijoje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Marinuotą seno žvėries arba nemarinuotą jauno žvėries mėsą supjaustykite gabalais ir po vieną sudėkite ant folijos lakštų. Ant kiekvieno uždėkite lašinukų, svogūno gabalėlių, viską apibarstykite druska, apšlakstykite rūgščiomis sultimis, apibarstykite žalumynais, ant viršaus dar uždėkite truputį grietinės, suvyniokite į foliją ir kepkite karštoje (apie 200°C) orkaitėje. Iškepusią mėsą kartu su folija sudėkite į lėkštes, atsargiai, kad neišbėgtų sultys, išvyniokite.

Patiekite su virtais ryžiais arba makaronais, marinuotų vaisių arba daržovių salotomis.

Ingredientai

  • citrinos sultys arba rūgštus vynas:2 šaukštai
  • Grietinė:1 šaukštas
  • lašinukai arba rūkyta nugarinė:150g
  • stirnienos arba briedienos minkštimas:600g
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žalumynai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?