Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą sudėkite į šaltą vandenį ir užvirinkite. Nugraibius putas supilkite vyną, pridėkite prieskonių ir prieskoninių daržovių. Virkite ant mažos ugnies, kol išvirs. Mėsą patiekite supjaustytą griežinėliais ir gausiai apibarstytą žalumynais.
Virtą mėsą galima dar apkepti orkaitėje. Aptepkite ją grietine, apibarstykite maltais džiūvėsėliais ir kepkite 250°C temperatūroje. Prie apkeptos mėsos tinka keptos bulvės, raudongūžiai kopūstai arba marinuotų vaisių ar daržovių salotos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |