Greitoji paieška

Stirniena arba briediena, virta vyne

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą sudėkite į šaltą vandenį ir užvirinkite. Nugraibius putas supilkite vyną, pridėkite prieskonių ir prieskoninių daržovių. Virkite ant mažos ugnies, kol išvirs. Mėsą patiekite supjaustytą griežinėliais ir gausiai apibarstytą žalumynais.

Virtą mėsą galima dar apkepti orkaitėje. Aptepkite ją grietine, apibarstykite maltais džiūvėsėliais ir kepkite 250°C temperatūroje. Prie apkeptos mėsos tinka keptos bulvės, raudongūžiai kopūstai arba marinuotų vaisių ar daržovių salotos.

Ingredientai

  • Baltasis vynas:0,5 l
  • Druska:Pagal skonį
  • krūtininės arba mentės mėsa:700g
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Pipirai:4 vnt.
  • poras:1 vnt.
  • Vanduo:0,5 l
  • Žalumynai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?