Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa supjaustoma didokais gabalais, apkepama su lašiniais (apie 400 g.) bei supjaustytais svogūnais, pipirais, supilamas jautienos sultinys ir ištroškinama.
Po to 2 skartus sumalama mėsmale, pasūdoma, pridedama maltų pipirų ir kitų prieskonių, sudedami tryniai, supilamas vynas, konjakas, sultinys, kuriame buvo troškinama mėsa ir viską gerai išmaišome.
Pailga skardinė forma išklojama lašinių griežinėliais, sudedama masė, apdedama likusiais lašiniais, aprišama pergamentiniu popieriumi arba uždengiama dangteliu, įstatoma į vandens vonelę, įdedama į orkaitę ir verdama apie 90 minučių.
Išimta iš formos atšaldoma.
Paduodama supjaustyta riekelėmis, papuošta citrina bei spanguolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |