Greitoji paieška

Stirnienos paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa supjaustoma didokais gabalais, apkepama su lašiniais (apie 400 g.) bei supjaustytais svogūnais, pipirais, supilamas jautienos sultinys ir ištroškinama.

Po to 2 skartus sumalama mėsmale, pasūdoma, pridedama maltų pipirų ir kitų prieskonių, sudedami tryniai, supilamas vynas, konjakas, sultinys, kuriame buvo troškinama mėsa ir viską gerai išmaišome.

Pailga skardinė forma išklojama lašinių griežinėliais, sudedama masė, apdedama likusiais lašiniais, aprišama pergamentiniu popieriumi arba uždengiama dangteliu, įstatoma į vandens vonelę, įdedama į orkaitę ir verdama apie 90 minučių.

Išimta iš formos atšaldoma.

Paduodama supjaustyta riekelėmis, papuošta citrina bei spanguolėmis.

Ingredientai

  • Citrinos:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos sultinys:stiklinė
  • Kiaušinio tryniai:2 vnt.
  • kiti prieskoniai:pagal skonį
  • Konjakas:šaukštelis
  • Lašiniai:600 g.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • spanguolių uogienė:stiklinė
  • stirnos mentės mėsa:2 Kg
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vynas:3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?