Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplautą, be plėvių stirnos šlaunį pasūdykite, prismaigstykite lašinių ir dėkite ant margarine pakepintų smulkintų prieskoninių daržovių bei svogūnų.
Viską šiek tiek apkepinkite ir tada sudėkite prieskonius, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite, kol mėsa taps minkšta.
Mėsą išėmę, nugarinkite skystį, iki rusvumo pakepinkite miltus, įpilkite vandens, vyno ir išvirkite gana tirštą padažą. Baigiant virti, sudėkite smulkintą citrinos žievelę.
Padažą perkoškite, sudėkite pomidorų tyrę ir bruknių uogienę, pagardinkite druska, cukrumi ir trupučiu acto.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |