Greitoji paieška

Stirnienos troškinys su bruknių padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplautą, be plėvių stirnos šlaunį pasūdykite, prismaigstykite lašinių ir dėkite ant margarine pakepintų smulkintų prieskoninių daržovių bei svogūnų.

Viską šiek tiek apkepinkite ir tada sudėkite prieskonius, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite, kol mėsa taps minkšta.

Mėsą išėmę, nugarinkite skystį, iki rusvumo pakepinkite miltus, įpilkite vandens, vyno ir išvirkite gana tirštą padažą. Baigiant virti, sudėkite smulkintą citrinos žievelę.

Padažą perkoškite, sudėkite pomidorų tyrę ir bruknių uogienę, pagardinkite druska, cukrumi ir trupučiu acto.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Bruknių uogienė:2 šaukštai
  • Citrinos žievelė:2 vnt.
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Juodieji pipirai:3 vnt.
  • Kadagio uogos:2 vnt.
  • Kvapieji pipirai:3 vnt.
  • Lašiniai:30 g.
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Margarinas:1 šaukštas
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pomidorų tyrė:1 šaukštelis
  • Prieskoninės daržovės:truputis
  • Raudonas vynas:0,5 stiklinės
  • stirniena:500 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?