Greitoji paieška

Sūdytas avienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 5 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš krūtininės išimti kaulus (mėsą įpjauti išilgai šonkaulių ir juos nulaužti).

Minkštimą išmušti, įtrinti druskos, nitrinės druskos ir garstyčių mišinių, susukti vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime (1 litrui vandens imti 5 šaukštus druskos). Tada išvirti.

Pateikti karštą su virtomis daržovėmis arba šaltą, supjaustytą plonais griežinėliais.

Ingredientai

  • Aviena:1-1,5 Kg (krūtininės dalies)
  • Druska:3 šaukštai
  • Garstyčių milteliai:šaukštelis
  • nitrinė druska (salietra):1/2 šaukšto
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?