Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kiaulienos nugarinę supjaustome 1,5 cm. storio griežinėliais, išmušame mėsos plaktuku, įtriname kiaulienos prieskoniai ir paliekame 1val. Įdarui pakepiname kubeliai supjaustytus svogūnus, voveraites, įmaišome miltus, greitinę, paskaniname druska ir pipirais. Iš nugarinės formuodami suktinukus įdedame po 1,5 šaukšto įdaro. Suktinukus pavoliojime kiaušinių plakinyje, džiūvėsiuose ir paliekame apdžiūti. Tuomet kepame aliejuje. Suktinukus įdedame į puodą su raugintais kopūstais, įpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname apie 30-40min. Patiekiame suktinukus perpjautus pusiau su kopūstais ir virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |